BLOG


Terug

Ben jij zichtbaar.....?

Zichtbaar zijn is voor juristen soms lastig. Jezelf kunnen verkopen en uitleggen waar jij uniek in bent vereist zelfinzicht. Cliënten zijn op zoek naar een jurist die kwaliteit levert op inhoud, maar je maakt als jurist echt het verschil als cliënten het gevoel hebben dat jij ze begrijpt.

In mijn rol als kandidaat-notaris vond ik het soms moeilijk om uit te leggen waar ik het verschil kon maken in mijn dienstverlening. Ik heb dat altijd gedaan door me vooral te richten op het menselijk aspect. Wie heb ik tegenover me en wat maakt dat deze persoon doet wat hij/doet. Maar hoe leg je dat uit?

Door de ontwikkeling die ik als persoon heb doorgemaakt, heb ik meer inzicht gekregen in mezelf. In wat mij uniek maakt en waar mijn kracht zit: ik heb een groot empathisch vermogen en ben daardoor in staat om me in te leven in mijn cliënt. Ik heb dat altijd heel vanzelfsprekend gevonden en zag dat niet als een talent of iets dat mij uniek maakt.

Door deze zelfkennis durf ik nu in mijn rol als coach zichtbaar te zijn. Door te vertrouwen op mezelf en mijn kracht ben ik nu in staat om met passie en plezier met anderen te delen wat mijn visie en missie is. En wat voor mij nog belangrijker is, ik kan hier andere juristen mee helpen die hier mee worstelen.

Wil jij weten hoe jij zichtbaar kunt worden? Ik help je graag!

Heeft mijn blog je geholpen en wil je nog meer – gratis! – tips en adviezen ontvangen uit onze praktijk? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@meesterlijkcontact.nl. Deze aanmelding verplicht je, net als het lezen van deze blog, tot niets.

ST!R
Algemene voorwaarden