Opdrachtgevers / Partijen voor wie ik heb gewerkt / waar ik mee samen werk:

Co-creatie is de sleutel om nog meer maatwerk te kunnen leveren

Wat bedoel ik daar dan mee?
Om nog meer professionals van dienst te kunnen zijn werkt Meesterlijk Contact samen met andere experts, waaronder:
* arbodiensten
* experts op het gebied van verzuimmanagement zoals arbeidskundigen;
* onderwijsinstellingen;
* psychologen;
* verschillende soorten coaches bijvoorbeeld een ademcoach
* voedingsexperts zoals de Voedingskundige;
* (bedrijfs)artsen;
* werving en selectie bureau’s gespecialiseerd in de juridische dienstverlening.

Op deze manier levert Meesterlijk Contact maatwerk, in samenwerking met andere experts.

Een mooi voorbeeld van een samenwerking met een onderwijsinstelling is het spreekuur met online coaching voor advocaten, (kandidaat)notarissen en andere juridische professionals sinds 22 april 2020 opgenomen is in het cursusaanbod. Als docent vaardigheden bij OSR Juridische Opleidingen lever ik met Meesterlijk Contact een bijdrage aan meer oog voor de mens achter de meester.

Het is van belang in deze tijd waarin er zoveel verandert, dat je als jurist -in welke branche of op welk juridisch vakgebied je ook werkt- met vragen van niet-juridische aard bij iemand terecht kunt. In het korte filmpje bij het cursusaanbod worden concrete voorbeelden gegeven van vragen die eerder gesteld werden. Heb je een concrete hulpvraag? Je hoeft het niet alleen te doen! Wij staan je graag te woord. Het spreekuur is te vinden in het cursusaanbod van OSR.

Een ander voorbeeld waar expertise gebundeld wordt is ‘Meesterlijk Wergeluk’ waarin de de allernieuwste opleiding ‘Word Meester in Werkgeluk’ is ontstaan in samenwerking met Paumen Inzicht. In deze opleiding bundelen Tamara en Michelle hun krachten en staan zo nog meer empathische professionals bij in het beleven van meer werkgeluk en plezier in hun vak (en in hun leven).

Meesterlijk Contact werkt samen met B4B coaching & investments waarin het MKB-ondernemers helpt te ondernemen door middel van coaching. Van ondernemer tot ondernemer. Dat werkt verhelderend en geeft nieuwe impulsen en een reële kijk op de zaak. Bij B4BCoaching & Investments zijn tal van ondernemers/coaches aangesloten die graag vanuit hun eigen ervaringen verder kunnen helpen. Door met deze andere coaches samen te werken biedt Meesterlijk Contact concrete oplossingen voor de uitdaging(en) waar een ondernemer – oa in de juridische of zakelijke dienstverlening – voor staat.

Als gekwalificeerde professionele coach is Tamara aangesloten bij Coachfinder, het grootste coachplatform in Nederland. Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei – al meer dan 35 jaar. Psychologie Magazine is een van de meest gelezen maandbladen van Nederland en biedt daarnaast online trainingen, masterclasses en meer.

Meesterlijk Contact maakt deel uit van het Platform Werkgeluk Brabant, waarin heel veel verschillende soorten professionals uit diverse branches kennis delen, ervaringen uitwisselen en mooie initiatieven bedenken om Werkgeluk meer op de kaart te krijgen in Brabant (en zo mogelijk in heel Nederland).
Binnen dit platform werkt Meesterlijk Contact samen met andere bedrijven en is het event ‘Werkgeluk in de praktijk’ ontstaan.

Als ervaren coach is Tamara als mentor verbonden aan TOPFEM: hét netwerk voor ambitieuze vrouwen. In die hoedanigheid begeleid zij young professionals die op het punt staan om een keuze te maken die te maken heeft met hun (toekomstige) carrière. Op 23 juni 2020 is zij daarover tijdens een online event in gesprek gegaan met deze young professionals.

Daarnaast is Tamara namens Meesterlijk Contact opgenomen in het deskundigenbestand van ZijSpreekt, hèt sprekersbureau voor  vrouwelijke deskundigen. ZijSpreekt bestaat voor meer vrouwen in beeld.
En voor samenwerking tussen vrouwen. Zodat ze elkaar kunnen aanvullen en versterken.

CONTACT

Neem contact met ons op als je samen met ons een boompje op wilt zetten , we staan je graag te woord!

*
*
*
ST!R
Algemene voorwaarden