Opdrachtgevers / Partijen voor wie ik heb gewerkt / waar ik mee samen werk:

Co-creatie is de sleutel om nog meer maatwerk te kunnen leveren

Wat bedoel ik daar dan mee?
Om nog meer professionals van dienst te kunnen zijn werkt Meesterlijk Contact samen met andere experts, waaronder:
* arbodiensten
* experts op het gebied van verzuimmanagement zoals arbeidsdeskundigen, 2e spoor deskundigen;
* begeleiders op het gebied van reïntegratie en outplacement;
* onderwijsinstellingen;
* verschillende soorten coaches bijvoorbeeld een ademcoach
* voedingsexperts zoals de Voedingskundige;
* (bedrijfs)artsen;
* andere deskundigen zoals een trainer in Chi Neng Qigong (meditatie in beweging): Cisca den Boer is gastdocente in de opleiding ‘Maak Meesterlijk Contact’ en auteur van het boek ‘In 10 stappen lekker in je vel’;
* werving en selectie bureau’s gespecialiseerd in de juridische dienstverlening.

Op deze manier levert Meesterlijk Contact maatwerk, in samenwerking met andere experts.

Meesterlijk Contact is aangesloten bij Next Step Collective; een zelfsturend collectief dat ondernemers begeleidt om hun ideaal in de wereld te zetten. In dit collectief zijn verschillende professionals verenigd om samen verder te kunnen groeien. Ieder als zelfstandig ondernemer vanuit het eigen specialisme. Aanwezige specialismen: bedrijfsontwikkeling, koersbepaling, business strategie, transitie, teamontwikkeling, individuele groei, marketing, communicatie en marketingcommunicatie. Ieder lid van het collectief draagt op deze manier zijn/haar steentje bij aan het in beweging brengen van organisaties en kantoren.

Een ander voorbeeld waar expertise gebundeld wordt is ‘Meesterlijk Werkgeluk’ waarin de de allernieuwste opleiding ‘Word Meester in Werkgeluk’ is ontstaan in samenwerking met Paumen Inzicht. In deze opleiding bundelen Tamara en Michelle hun krachten en staan zo nog meer empathische professionals bij in het beleven van meer werkgeluk en plezier in hun vak (en in hun leven).

Omdat Tamara een passie heeft voor schrijven, schrijft zij naast haar eigen boek mee aan het boek ‘Lefwijf 3‘.
Alle dames die meeschrijven of hebben geschreven aan een van de 3 boeken empoweren elkaar. Zij vormen een community waarin ze elkaar verder helpen.

Als ervaren coach is Tamara als mentor verbonden aan TOPFEM: hét netwerk voor ambitieuze vrouwen. In die hoedanigheid begeleid zij young professionals die op het punt staan om een keuze te maken die te maken heeft met hun (toekomstige) carrière. Op 23 juni 2020 is zij daarover tijdens een online event in gesprek gegaan met deze young professionals.

Daarnaast is Tamara namens Meesterlijk Contact opgenomen in het deskundigenbestand van ZijSpreekt, sprekersbureau voor  vrouwelijke deskundigen. ZijSpreekt bestaat voor meer vrouwen in beeld.
En voor samenwerking tussen vrouwen. Zodat ze elkaar kunnen aanvullen en versterken.

CONTACT

Neem contact met ons op als je samen met ons een boompje op wilt zetten , we staan je graag te woord!

*
*
*
ST!R
Algemene voorwaarden