BLOG


Terug

'De emotie die …. laat zien! Dat is nog nooit gebeurd!’

Gisteren had ik een sessie met een maatschap.
Doel van een aantal gesprekken was om te onderzoeken of (en hoe) deze maten met elkaar willen gaan samenwerken.
Dat begint voor mij altijd met de verbinding maken.

Vandaag kreeg ik dit bericht in de mail:
‘Er is zoveel moois ontstaan de afgelopen sessies! Echt heel erg bedankt. De emotie die …. laat zien! Dat is nog nooit gebeurd! Erg mooi om dat te zien. Later appte …. mij dat dit zo fijn was. We merken zo veel groei in onze omgang met elkaar. Echt zo blij dat ik dit traject met je ben gestart! En zeker zullen we je nog een keer zien!’

Zo mooi en dankbaar werk!
Bewijs uit de praktijk dat en wat Meesterlijk Contact maken met elkaar oplevert.
Werken met (toekomstige) maatschappen maakt mij zo blij ?.

Op zoek naar iemand die de communicatie in jouw kantoor of organisatie open gooit?
Waardoor de samenwerking verbetert?
Dan help ik je graag!

ST!R
Algemene voorwaarden