BLOG


Terug

Fifty is only 14 in scrabble.... ;-)

Ik tel mijn zegeningen van het afgelopen jaar.
Zo mocht ik begin van het jaar mijn eigen praktijkruimte in gebruik nemen waar ik al jaren van droomde; rondde ik mijn engelstalige coach opleiding af, en trad ik toe tot de sectie executive coaching van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).
Maar het afgelopen jaar ging vooral over samen.
Mijn man Paul Willemse die mij in de afgelopen jaren onaflatend heeft gesteund en dit jaar mijn eigen praktijkruimte realiteit maakte, dank je wel lieve schat!

Ingrid Walrecht 🕊 is mijn sparringspartner als ik denk ‘hoe vlieg ik dit binnen dit kantoor aan’? Samen maken wij het werken binnen de juridische wereld leuker!
Hoe toevallig is het dat wij dezelfde topper Gea Lamberts steeds vragen om ons te ondersteunen met techniek.

Met Michelle Paumen volgde ik een meerdaagse training systemisch werken bij Irma Arts om te kijken waar we staan met Meesterlijk Werkgeluk.
Met Maryse Spapens gaf ik meerdere webinars en een event dat een vervolg krijgt in 2023.

Via Miranda van den Broek ging ik samenwerken met Bernadette Kwaks RL.
Met Cisca den Boer 💫📕 gaf ik webinars en mocht haar verwelkomen als gastdocente in mijn opleiding ‘Maak Meesterlijk Contact’.
Met Jelle Bartels gaf ik trainingen in het notariaat.

Via Jelle ging ik deelnemen aan het Next Step Collectief waarbinnen ik sindsdien samen werk met Thom Boot RLPThomas PlatzerSaskia ter MeulenAnneke Veenendaal – de KortMartin SpeeChelle Nijboer en tot voor kort Karin Van Geelen.

Ik ontmoette Lucinda Douglas en via haar nog veel meer inspirerende vrouwen die ook hun verhaal deelden in het boek LEFWIJF 3. Ik nam met een aantal medecoaches deel aan het online ‘free to fly festival’ georganiseerd door Marieke Zwinkels en gaf daar een aantal webinars.
Ik ging na een lezing die ik gaf voor het ‘women legal breakfast’ naar LegalGeek in Londen met Imke EikendalJuliette Van BalenSoraya TitaleyI Chu Chao en Maria Pereira. Wat heb ik gelachen en genoten van het momentje op het podium met Imke!

Kortom zoveel mooie mensen waar ik mee heb samengewerkt het afgelopen jaar.
Dank jullie wel allemaal!
Het was TOP!!

Vijftig is alleen maar een getal; voor mij telt hoe oud ik me voel en ik voel me fabulous!
Het leven is een feestje, en je mag zelf de slingers ophangen.
Dus vanavond ga ik om 00.00 uur feestend mijn nieuwe levensjaar in en een dag daarna het nieuwe kalenderjaar.

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een meesterlijk 2023!!!

Foto: glamorous styles
ST!R
Algemene voorwaarden