BLOG


Terug

Hoe jonge juristen een succes maken van hun vak ! Nieuwe publicatie van Meesterlijk Contact

Afgelopen zomer werd ik gebeld door Celsus juridische uitgeverij. Of ik mee wilde werken aan een interview voor een nieuw boek “De tien geboden voor de advcaat-stagiair”. Natuurlijk wilde ik dat.

Ik deel mijn kennis en ervaring graag! En zeker als ik daar mee kan helpen voorkomen dat jonge talentvolle advocaten het vak verlaten, om welke reden dan ook.

Mijn hoofdstuk heet “Mentale gezondheid: Heb je langdurig geen plezier in je werk, dan raak je uit balans.”

Dit boek is een echte aanrader voor iedere jonge jurist. Niet alleen voor advocaten maar voor alle jonge juristen! In dit boek hebben Michel Knapen en Linda van der Ham de tips & tricks gebundeld die ze afsluiten met de tien geboden; tien gedragsregels die je kunnen helpen je stagetijd (maar ook de periode erna!) tot een succes te maken in je rol als jurist.

Een citaat uit het boek:
‘Mentale gezondheid en balans hebben volgens Tamara Willemse-Swagemakers (Meesterlijk Contact) te maken met je talenten ontdekken, grenzen aangeven en je baas het goede voorbeeld geven door echte interesse in je collega’s te tonen. Met kleine gebaren kom je al heel ver.”

In het boek zijn ook prachtige citaten verwerkt van advocaten die hebben meegewerkt aan het boek.
Citaten van mensen die werkzaam zijn in de praktijk en ook hun tips en worstelingen delen.

Kortom het boek is een echte aanrader voor iedere jonge jurist die wel eens ergens mee worstelt.
Of het nu gaat om omgaan met werkdruk, collega’s, ontwikkeling, mentale gezondheid of zichtbaarheid. Het boek is te verkrijgen bij Celsus, juridische uitgeverij.

Mijn tip is dus: lees dit boek!

Wil je na(ast) dit boek nog andere tips en tricks ontvangen en weten hoe jij zelf de balans kunt herstellen ? De balans binnen je werk (tussen energiegevers en energievreters) of de balans werk/privé. Meld je dan nu aan voor de gratis nieuwsbrief via info@meesterlijkcontact.nl.

Ik help je graag! Iedere jurist die kan worden behouden voor het mooie vak van advocaat, (kandidaat)notaris of bedrijfsjurist is er een….. Dus schroom niet en neem vrijblijvend contact op via info@meesterlijkcontact.nl of op 06-12557140. In een gratis coach gesprek verkennen we samen of ik jou verder kan helpen.

 

 

 

ST!R
Algemene voorwaarden