BLOG


Terug

LIVE EVENT 2 JUNI 2022: 'UIT JE HOOFD, IN JE HART

Wij gaan iets gaafs doen!

Zo ongelofelijk veel zin in dit event!

Live.
Op een gave locatie.
Met gelijkgestemden.

Stilstaan bij vragen als ‘waarom doe jij wat je doet?’, ‘oefen jij een beroep uit waar jij écht blij van wordt?’, ‘wil jij dit vak tot je 67e uit blijven oefenen?’,  ‘waar maakt jouw hart een sprongetje van tijdens je werk?’.

Ben jij een professional die opgeleid is in de medische, juridische of financiële wereld?
Lees dan even verder. Wij (Maryse, ZorgkompaZ en Tamara, Meesterlijk Contact) hebben de stoute schoenen aangetrokken om samen een live event te organiseren!

Waarom dit initiatief?
Tamara is werkzaam geweest als kandidaat-notaris en Maryse is opgeleid tot apotheker. Kort gezegd hebben we gewerkt in rationele beroepen, waarbij je veel in je hoofd zit en weinig in je hart. Grote stapels dossiers en denkwerk voerden de boventoon in ons werk. Beiden zijn we uit het vak gestapt. Daarvoor is lef nodig, én het heeft ons ook dichterbij ons hart gebracht. Ons verhaal delen we met jou en we geven jou concrete handvatten om je meer werkplezier te laten ervaren.

Voor wie is dit event?
Professionals die minder op de automatische piloot en met meer plezier hun vak uit willen oefenen, maar niet weten hoe ze dat kunnen doen. Wij denken bijvoorbeeld aan apothekers, artsen, paramedici, advocaten, accountants,  (kandidaat)notarissen, legal counsels, fiscalisten, juristen, academici (deze opsomming is niet limitatief).

Wat krijg je als je erbij bent?
Een inspirerend event op een prachtige locatie, het boek ‘In 10 stappen Meesterlijk Contact’, de mogelijkheid om gezellig te netwerken bij het walking dinner en PE punten voor (kandidaat)notarissen.
We ontvangen je om 13.30 uur met koffie, thee en iets lekkers. We starten om 14.00 en gaan om 18.00 uur gezellig netwerken tijdens het walking diner. Tussen 14.00 en 18.00 nemen we je mee in onze verhalen, krijg je praktische tools en tips waar je meteen mee aan de slag gaat om je eigen automatische (gedrags- en denk)patronen te doorbreken.

Deelnemen?

Via deze link kun je je direct aanmelden. De factuur die je ontvangt is meteen je bewijs van deelname.

Wil je meer weten?
Op dinsdag 10 mei 20.30 uur geven wij een gratis webinar waarin we je van alles vertellen over het waarom, hoe en wat van het event, we stellen onszelf aan je voor en geven daarna het ‘praat’stokje door aan jou voor al je vragen. Wil je hierbij zijn? Meld je dan hier aan, ook als je er niet live bij kunt zijn. Je ontvangt dan later de opname.

Vraag meer informatie aan via Maryse (maryse@zorgkompaz.nl) of Tamara (tamara@meesterlijkcontact.nl). Uiteraard beantwoorden wij ook graag persoonlijk al je vragen als je twijfelt of dit event iets voor jou is.

Juridische, medische en financiële wereld here we go.
Trek ook je stoute schoenen aan en laat ons je inspireren.
Uit je hoofd, in je hart!

Zien we je op 2 juni om 13.30 uur?

ST!R
Algemene voorwaarden