BLOG


Terug

'Meesterlijk Contact komt naar je toe dit najaar'

‘Meesterlijk Contact komt naar je toe dit najaar’

Ik ben met een legal counsel -werkzaam op een internationaal advocaten- en notariskantoor- in gesprek over de opleiding ‘maak meesterlijk contact’ die op 22 september 2022 van start gaat.

Zij: ‘Ik heb gekeken naar je opleiding en ik heb interesse. De locatie in het zuiden van het land (Vught) is alleen een showstopper voor mij. Ik kan dat niet combineren met mijn drukke praktijk en prive-leven. Is de opleiding ook online te volgen?’.
Ik: ‘De cursusdagen van de opleiding zijn alleen live te volgen, omdat ik geloof in het echt verbinding maken met elkaar. De 1 op 1 coaching is wel online mogelijk.’

Het gesprek met deze enthousiaste dame maakt dat ik nog eens nadenk over de locatie.
Ik kan namelijk overal lesgeven.
Als ik maar kennis en ervaring op het vlak van communicatie kan doorgeven ;-).

Dus mail ik haar het volgende voorstel:
‘Super leuk om je gesproken te hebben. Ik heb nog eens nagedacht over wat je zei over de locatie en heb het volgende voorstel. Als jij een aantal enthousiastelingen binnen jouw kantoor/organisatie/netwerk weet samen te brengen (minimaal 4, maximaal 8), dan kom ik met de opleiding naar jullie toe. Ik zoek dan een inspirerende locatie in de buurt en stem de opleidingsdata met jullie (drukke) agenda af. Lijkt je dat wat?’

Geldt voor jou dezelfde belemmering ((reis)tijd) om deel te nemen aan de opleiding?
Dan doe ik jou hetzelfde voorstel: verzamel wat (bedrijfs) juristen/advocaten/legal counsels/(kandidaat/toegevoegd) notarissen om je heen en het is geregeld. Regie nemen in communicatie (wat de opleiding als resultaat heeft), begint dan al voordat je gestart bent ;-).

Kortom: ben jij als juridische professional werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zaltbommel, Almere, Zeeland, Limburg, Gelderland of een ander deel van Nederland?
En wil je met een aantal gelijkgestemden deelnemen?
Neem dan vooral contact met mij op via training@meesterlijkcontact.nl.

Ik denk graag buiten de gebaande paden en lever graag maatwerk in praktische oplossingen.
Als jij niet naar de opleiding kunt komen, kom ik naar jou.
Gewoon omdat het kan en ik geloof in kijken naar wat wél kan.

Lijkt het je wat?
Laten we dan even contact hebben.
Ik ga graag op tournee door Nederland om meesterlijk contact te maken ;-)!

Contact maken kan via mail: training@meesterlijkcontact.nl.
Je kunt me bellen of appen op: 06-12557140.
Wil je live of online kennis maken om te overleggen of dit iets voor je is en/of ik iets voor je kan betekenen?
Plan dan zelf je free meeting in via deze link. Samen in gesprek gaan kost je niets, alleen de investering in tijd.

Ik wens je een heerlijke zomer!

Tamara

ST!R
Algemene voorwaarden