BLOG


Terug

The secret of your success!

 

Vanochtend had ik een leuk en inspirerend gesprek met een jonge, ondernemende en innovatieve advocate. Zij was de winnares van het gratis coachgesprek bij het 1-jarig bestaan van Meesterlijk Contact. Bijzonder en leuk was het om dit cadeau te mogen geven. En ook bijzonder en leuk om ook een cadeautje van haar te mogen ontvangen: de positieve feedback op het gesprek en de bevestiging van mijn ambitie: juristen laten schitteren als professional!

Een leuk gesprek met een dame met ambitie. Dat is waar ons gesprek over ging:
hoe kun jij als ambitieuze jurist voor jouw klanten het verschil maken in je dienstverlening?

Het antwoord op deze vraag lijkt heel simpel: door jezelf te zijn en te doen waar jij goed in bent. De vraag is alleen weet jij waar je goed in bent? Weet jij wat jou uniek maakt? Welke persoonlijke eigenschappen, kennis en ervaring heb jij die een andere jurist niet heeft?
DIE aspecten zorgen ervoor dat jij de juiste klanten krijgt. De klanten die precies passen bij wat jij te bieden hebt. De klanten die op zoek zijn naar dat speciale dat alleen JIJ te bieden hebt.

Kortom “the secret of your success” ben jij zelf. In een aantal stappen kun je ontdekken hoe jij met een andere bril naar jezelf, je vak, je baas, je collega’s en je klanten kunt kijken.

Heb jij ook een ambitie, een grote droom als jurist en wil je weten hoe jij het verschil kunt maken in je rol als advocaat, jurist of (kandidaat)notaris?
Bel me dan nu voor een vrijblijvend gesprek.

Het is mijn droom en missie om iedere jurist met ambitie te ondersteunen om die ambitie waar te maken !

Ambitieuze groet,

Tamara

ST!R
Algemene voorwaarden