BLOG


Terug

Vakantie is...... rust en bezinning

Wat betekent vakantie voor jou? Voor mij is het zowel geestelijk als lichamelijk tot rust komen en tijd nemen voor bezinning. Wat bedoel ik daar dan mee?

Van Dale geeft de volgende definitie: be·zin·ning (de; v) 1 helder besef.

Vakantie geeft mij weer even de tijd en rust om te beseffen waar het allemaal om draait in mijn leven: mijn gezin. Even genieten van samen zijn. Rustig ontbijten, niet hoeven haasten naar school en naar afspraken. Bedenken welke leuke dingen we samen kunnen ondernemen. Zwemmen, wandelen of chillen op het strand, boekje lezen, of gewoon even niets. Ogen dicht en relaxen. Terwijl ik heerlijk in mijn hangmat heen en weer wiebel laat ik mijn gedachten gaan over mijn dromen. Ken je dat gevoel?

Wat zijn de dingen die ik echt graag wil doen. Grote dromen. Waar denk ik dan aan? Ik bedenk dan dat ik nog veel meer mensen wil bereiken met bedrijf. Zoveel mogelijk juristen wil ik helpen om met plezier hun vak uit te oefenen. Het is mijn missie om binnen de juridische dienstverlening te helpen voorkomen dat mensen letterlijk en figuurlijk afbranden. Door mijn diensten help ik  werkgevers. Ik laat ze inzien dat ze, door te investeren op korte termijn in persoonlijke ontwikkeling, een grote kostenbesparing op lange termijn bereiken (door te voorkomen dat mensen langdurig ziek worden). Ook help ik werknemers door ze inzicht te geven in hun (beperkende) gedachten maar vooral in hun talent, waardoor ze met meer plezier hun vak uitoefenen.

Een stukje ZIN geef ik door mijn werk. Ik lever een nuttige bijdrage aan werkend juridisch Nederland. Voor werkgevers door mee te denken in ZINnige (preventieve) oplossingen en voor werknemers door ze weer ZIN te geven in de uitoefening van hun vak. Wat een helder besef ;-).
Zo beleef ik mijn werk. En dat is een fantastisch gevoel!

Zo bezien is vakantie voor mij dus terug naar mijn missie. Terug naar mijn eigen golden circle, mijn “why”. Waarom ben ik mijn bedrijf gestart? Om vervolgens weer na te denken over de “how” en “what”. Geweldige ideeën komen er weer in me op. Heerlijk hoe een leeg hoofd weer leidt tot nieuwe inzichten en creatieve ideeën.

Na de zomer informeer ik jullie over al mijn ideeën, nieuwe masterclasses, trainingen en workshops!

Ik wens jullie allemaal een heerlijke vakantie en heel veel rust en bezinning ;-)!

Zonnige groet,

Tamara

PS ontvang je graag mijn gratis tips en adviezen? Stuur dan een mail naar info@meesterlijkcontact.nl.

 

 

ST!R
Algemene voorwaarden