BLOG


Terug

Volg je dromen!

Vandaag werd ik geraakt in een evaluatiegesprek, door het antwoord op mijn vraag wat heeft het coachtraject je gebracht: “ik durf weer te vertrouwen op mezelf, mijn onderbuikgevoel te volgen en ik ga voor mijn droom”.

Dat deed me ineens denken aan de klassieker “Climb Every Mountain” uit de musical “The Sound of Music”:
Climb every mountain, search high and low
Follow every by way, every path you know
Climb every mountain, ford every stream
Follow every rainbow, till you find your dream

Deze tekst en muziek raakte mij toen ik in mijn ontwikkelingsproces zat en gaf mij een soort van houvast toen ik op zoek was naar mijn droom. Die droom vind je niet zomaar. De weg ernaar toe kent pieken en dalen. En als je hem gevonden hebt, durf hem dan te volgen… Dat kost lef, maar als je vertrouwt op jezelf en jouw “gut feeling” dan kan jouw droom waarheid worden!

Ik vond het een bijzonder voorrecht om hier weer van getuige te mogen zijn: deze coachee durfde haar droom te volgen en heeft nu een mooie carrièrestap gemaakt die precies bij haar past!

Ben jij door dit verhaal getriggerd en wil je een keer sparren? Ik sta voor je klaar!

Heeft mijn blog je geholpen en wil je nog meer – gratis! – tips en adviezen ontvangen uit onze praktijk? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@meesterlijkcontact.nl. Deze aanmelding verplicht je, net als het lezen van deze blog, tot niets.

 

ST!R
Algemene voorwaarden