BLOG


Terug

'Werken met zintuigen' - webinar 26 mei 2021 20.30 uur - 21.30 uur

Vorig jaar bedacht en lanceerde ik een nieuwe online training ‘werken met zintuigen’.

In mijn coaching en trainingen luister ik ‘tussen de regels door’ en hoor juist ook wat er niet gezegd wordt.
In het verhaal dat iemand mij vertelt hoor ik wat er niet klopt, waar de twijfel zit en waar iemand vooral in zijn of haar hoofd zit.
Misschien herken jij dit ook?

Onbewust werken wij heel veel met onze zintuigen.
Wat we horen, zien, voelen, ervaren in contact met anderen.
Meestal doe je dat onbewust.

Hoe zou het zijn als je ze bewuster gebruikt?

In het webinar ‘werken met zintuigen’ kun je ontdekken wat ik hier mee bedoel. Ik deel mijn kennis over de werking van onze zintuigen en de link naar ons brein (NLP). Ik vertel je hoe je in gesprekken boven tafel krijgt en/of bespreekbaar maakt wat er écht speelt. En ik laat je zien hoe je empathisch vermgoen/sensitiviteit je daar juist bij kan helpen.

Je ontdekt tijdens het webinar hoe belangrijk onze zintuigen zijn, hoe je daarmee dingen verwerkt in je brein en hoe woorden, die gelinkt aan deze zintuigen, je kunnen helpen om communicatie met anderen te verbeteren.
Dit is ook verwerkt in het boek dat ik aan het schrijven ben en dat op 9 september 2021 uitkomt.

Om je vast een voorproefje te geven op het boek hoe onze zintuigen werken, geef ik een webinar op woensdag 26 mei om 20.30 uur. En: als jij je hiervoor aanmeldt, krijg jij als een van de eersten GRATIS mijn boek zodra dat op 9 september 2021 uitkomt!

Deelname aan het webinar kost je slechts € 29,95 (incl btw).
Heb je interesse om deel te nemen aan het webinar? Meld je dan hier aan: http://eepurl.com/dl8jqf. 
Na aanmelding ontvang je een factuur en bevestiging van deelname. Dit is tevens jouw bewijs dat je te zijner tijd mijn boek ontvangt.

ST!R
Algemene voorwaarden