BLOG


Terug

Word meester over jezelf!

“Simpel gezegd meester worden over jezelf, maar hoe doe je dat dan?”

Dat is de vraag die mij vaak gesteld wordt als ik juristen vertel over mijn training.

De sleutel is jezelf volledig accepteren zoals je nu, vandaag, bent. Met al je kennis of gebrek daaraan en alle (levens)wijsheid die je in je hebt. Zijn wie je bent, met alle positieve en negatieve eigenschappen die jou uniek maken. Vertrouwen op je eigen wijsheid. Niet alleen op boekenwijsheid die je tijdens je studie en daarna in een beroepsopleiding of vakinhoudelijke cursussen opdoet.

Tijdens de training word meester over jezelf geef ik je praktische tools om jou de regie te geven over je werk en je leven. Zodat jij vrijheid ervaart in de  keuzes die je maakt. Welke dat ook zijn.

Ook krijg je een antwoord op de vragen die jou bezig houden. Zoals:

Waarom zou ik meester willen worden over mezelf? Het heeft tot gevolg dat je je bewust wordt van je talenten en drijfveren. En hoe je die in je rol als jurist dagelijks kunt gebruiken. Zodat jij groeit als professional.

Hoe doe ik dat dan? Door in de training te ervaren wat jouw kwaliteiten zijn. Maar ook je valkuilen. Welke stappen jij zelf kunt ondernemen om de baas te worden over stress en werkdruk. En je gaat ervaren wat passie is en wat dat jou niet alleen als mens maar ook in je rol als professional brengt.

Wat doe ik dan? Wat zie ik jou doen als je meester bent over jezelf? Dan ben jij in staat om de dingen die je tot nu toe deed anders te doen. Je leert omdenken; “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.
Je leert de kracht van jouw gedachten kennen en ontdekt welke overtuigingen jou beperken. Je ervaart wat er verandert als je niet meer zegt “eerst zien dan geloven” maar “eerst geloven dan zien”.

Waar? In de Leerfabriek in Oisterwijk

Wanneer? Op donderdag 7 juli 2016 van 10.00 tot 17.00 uur.

Wie? Iedere (juridische) professional die in een proces van bewustwording zit en dit proces wil versnellen. Die zich bijvoorbeeld afvraagt zit ik op de juiste plek? Of wat wil ik na de beroepsopleiding? Wil ik toetreden tot de maatschap? Start ik mijn eigen advies praktijk? Ben ik in het goede vak gestapt? Wil ik als bedrijfsjurist werken of als advocaat?

Wat is het resultaat? Met andere woorden wat levert het JOU op als je meester bent over jezelf?
1. je durft jouw grenzen aan te geven;
2. je durft feedback te geven aan je baas, collega’s en klanten;
3. je weet wat je wilt èn wat je niet wilt in je carrière en maakt keuzes;
4. je ervaart balans in de situatie werk/privé;
5. je bent je bewust van je talent; dat is wie jij bent!

Een greep uit de feedback die andere juristen hebben gegeven in eerdere trainingen:

“Ik heb echt inzicht gekregen in mezelf en wat ik zelf kan doen in mijn dagelijks werk. Het heeft mij vertrouwen gegeven dat ik het kan en dat ik daarvoor alleen op mezelf hoef te vertrouwen”

“In een vertrouwde sfeer heb jij me laten ervaren dat ik “gewoon” mezelf kan zijn. Dat ik niets hoef weg te stoppen en me er niet voor hoeft te schamen dat ik als junior jurist nog niet alles weet”

“Je hebt me laten ervaren wat het is om van mijn eigen kracht uit te gaan. Dat de antwoorden op mijn vragen in mij zitten, terwijl ik ze steeds buiten mezelf zocht.”

“De training was ongedwongen, er was veel afwisseling en jouw kennis van zaken zowel op juridisch vlak als de levenservaring die je hebt opgedaan in het vak, maken dat ik mij veilig voel bij jou en me open durf te stellen”

“Mijn doel is bereikt, ik heb het antwoord gevonden op mijn vraag en weet nu welke keuze ik ga maken”

Jouw investering is € 477,00 exclusief BTW (€ 577,17 inclusief BTW). Datgene dat je leert kun je meteen in de praktijk toepassen en kun je de rest van je carrière (en leven) dagelijks gebruiken.

Wil je meer informatie ? Neem dan contact op via training@meesterlijkcontact.nl. Of bel op 06-12557140.

Als jij het gevoel hebt dat je klaar bent voor deze training meld je dan nu aan via training@meesterlijkcontact.nl. Alleen jij weet wat goed is voor jou. Vertrouw op je eigen wijsheid.

 

Meesterlijke groet,

 

Tamara

 

 

 

 

ST!R
Algemene voorwaarden